fbpx

Как се управлява ферма, хотел и преработвателно предприятие?

октомври 24, 2021

Хотел в България създаде ферма и преработвателно предприятие, за да може гостите да консумират екологично чиста храна. Подробности за това как се управлява ферма, хотел и преработвателно предприятие ни дава Цветан Илиев, който е главен технолог в обединената компания.

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери се в произхода на над 75 000 хранителни продукти.

Свързани публикации

На гости на фермерски пазар Варна

На гости на фермерски пазар Варна

Срещите на CAP Green Zone с фермери, производители и потребители продължиха и през април по време на специалнo събитие в рамките на Фермерски пазар Варна, който се проведе пред Фестивалния и конгресен център в морската ни столица. Срещнахме се с местни производители,...

Зелената архитектура – голямо предизвикателство в новата ОСП

Зелената архитектура – голямо предизвикателство в новата ОСП

Едно голямо предизвикателство в рамките на новата ОСП се оказва зелената архитектура. В регламента за стратегическия план са фиксирани определени проценти, които държавите-членки трябва да заделят от бюджетите си, за да финансират зелената архитектура. Целта на...

Добрият пример: Затворен цикъл на производство, висококачествена продукция и модерни технологии във ферма „Каменяк“

Добрият пример: Затворен цикъл на производство, висококачествена продукция и модерни технологии във ферма „Каменяк“

Второто събитие от поредицата „Открий фермерските продукти в твоя магазин“, част от проекта CAP Green Zone се състоя в Premium Market 380, Варна с представяне и дегустация на подбрани фермерски продукти от специализираната фермерска секция на магазина. Основната цел...