fbpx

CAP Green Zone гостува на Фермерски пазар „Римската стена“

февруари 18, 2022

Третото събитие от поредицата „Открий фермерските продукти в твоя магазин“ ще се проведе на открито. Този път CAP Green Zone ще гостува на Фермерски пазар – Римската стена“, организиран от ХРАНКООП.

Очакваме ви на 19.02, събота от 10.00 часа, а специалното живо предаване ще започне в 12.00 и ще бъде излъчвано във Facebook страницата на проекта CAP Green Zone.

ВИЖ ПРОГРАМАТА ТУК

Нашият екип ще бъде там, за да ви даде повече информация за ползите от новата ОСП 2023 – 2027 и какво ще представява планирата подкрепа на ЕС към малките земеделски производители.

По време на специалното живо излъчване ще ви срещем с производители, за да разкажем техните вдъхновяващи истории и да представим вкусните им натурални продукти.

По традиция, в рамките на събитието ще обявим старта на ежемесечната томбола за кошница с подбрани фермерски продукти. За да участвате, попълнете вашия имейл тук и свалете приложението Farm Check – вашият спътник в пазаруването на доказано качествени храни.

Събитието се организира по проектa CAP Green Zone, реализиран от АБ Комюникейшънс ЕООД с финансовата подкрепа на програмата IMCAP на Европейския съюз.

Повече информация за проекта: www.capgreenzone.bg
Последвайте ни във Фейсбук: www.facebook.com/capgreenzone.bg

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери се в произхода на над 75 000 хранителни продукти.

Свързани публикации

Ден на отворените врати: Био орехи от Сортови семена ЕЛИТ

Ден на отворените врати: Био орехи от Сортови семена ЕЛИТ

Национална кампания Be Organic! Ви кани да вземете участие в отвореното събитие „Био фермите отварят врати: Био орехи от „Сортови семена – ЕЛИТ 2001“ ЕООД. Събитието ще се проведе на 10 октомври 2023 г. (вторник) от 11.00 до 15.00 часа и ще представи модерния цех за...

Приносът на стратегическите планове по ОСП за дългосрочната визия за селските райони на ЕС

Приносът на стратегическите планове по ОСП за дългосрочната визия за селските райони на ЕС

  ОСП предлага множество възможности за подпомагане на селските райони извън селскостопанските дейности. Става дума за инвестиции в неземеделски дейности и инфраструктурни проекти, подходът LEADER, и създаване на нови предприятия в селските райони. Близо 25...

По 7 интервенции ще кандидатстват лозарите, първият прием стартира на 16 октомври

По 7 интервенции ще кандидатстват лозарите, първият прием стартира на 16 октомври

  За преструктуриране и конверсия на лозя са осигурени над 21 млн. лева Утвърдени са правилата за прилагане на интервенциите в лозаро-винарския сектор, включени в Стратегическия план за развитие на земеделието и селските райони за периода 2023 – 2027 година. Това...