fbpx

Летен фестивал „От фермата до трапезата“ ще се проведе в Пловдив на 25 юни

юни 20, 2022

В края на юни CAP Green Zone се мести в Пловдив за второто издание на нашия фермерски фестивал „От Фермата до трапезата“!  Заповядайте през целия ден на 25 юни, събота, в парк Рибница, Открита сцена.

От 11 часа ще можете да посетите фермерския пазар на нашите приятели от ХРАНКООП, където да се запознаете с трудолюбивите фермери от Пловдивския регион и да опитате от тяхната чиста и натурална храна.

Още от старта на нашия фестивал, ви очаква детска работилница по приготвяне на вкусни и здравословни закуски, а също и много ИГРИ С НАГРАДИ за малки и големи.

Не пропускайте и короната в нашата програма от 17.00 часа, когато ви очаква концерт на народния ансамбъл от Широка Лъка.

Заповядайте на щанда на CAP Green Zone, където ще ви разкажем за това как новата Обща селскостопанска политика на Европейския съюз планира да подпомогне фермерите у нас за по-чиста храна и едно модерно дигитално и ЗЕЛЕНО земеделие.

Очакваме нашите малки и големи гости на откритата сцена в парк „Рибница“ на 25 юни.

И както споменахме по-горе, очакват ви много забавни активности с награди: Къщички за птички, цветни, моливи, термоси, кутии за храна и много други.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери се в произхода на над 75 000 хранителни продукти.

Свързани публикации

Ден на отворените врати: Био орехи от Сортови семена ЕЛИТ

Ден на отворените врати: Био орехи от Сортови семена ЕЛИТ

Национална кампания Be Organic! Ви кани да вземете участие в отвореното събитие „Био фермите отварят врати: Био орехи от „Сортови семена – ЕЛИТ 2001“ ЕООД. Събитието ще се проведе на 10 октомври 2023 г. (вторник) от 11.00 до 15.00 часа и ще представи модерния цех за...

Приносът на стратегическите планове по ОСП за дългосрочната визия за селските райони на ЕС

Приносът на стратегическите планове по ОСП за дългосрочната визия за селските райони на ЕС

  ОСП предлага множество възможности за подпомагане на селските райони извън селскостопанските дейности. Става дума за инвестиции в неземеделски дейности и инфраструктурни проекти, подходът LEADER, и създаване на нови предприятия в селските райони. Близо 25...

По 7 интервенции ще кандидатстват лозарите, първият прием стартира на 16 октомври

По 7 интервенции ще кандидатстват лозарите, първият прием стартира на 16 октомври

  За преструктуриране и конверсия на лозя са осигурени над 21 млн. лева Утвърдени са правилата за прилагане на интервенциите в лозаро-винарския сектор, включени в Стратегическия план за развитие на земеделието и селските райони за периода 2023 – 2027 година. Това...